ADT Taxi Amsterdam


Piarcoplein 1 1043 DW Amsterdam
020 358 6204 Klik om te bellen

Taxi services in Amsterdam en daarbuiten
Airport Transfers in Amsterdam
Vip taxi vervoer in Amsterdam

Over ADT Taxi Amsterdam

ADT Taxi Amsterdam biedt betrouwbare en comfortabele taxi's voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Amsterdam en omgeving. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en efficiënte rit naar uw bestemming. Of u nu op zoek bent naar luchthavenvervoer, een rit naar een zakelijke afspraak of een avondje uit, bij ADT Taxi Amsterdam bent u aan het juiste adres. Boek nu online of bel ons voor een reservering en geniet van onze uitstekende service tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Airline crew transportation services
  • Directievervoer
  • VIP Transport
  • Zakelijk taxivervoer
  • Airport transfers
  • Particulier vervoer

Wij leveren onze taxi diensten in:

Amsterdam-West, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Oost en Schiphol.

Onze deskundige chauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van de regio, zodat u snel en veilig op uw bestemming arriveert.

Ons bedrijf beschikt over een modern wagenpark dat is uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals GPS en airconditioning, om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden ook speciale voertuigen voor groepsvervoer en rolstoelvervoer, zodat iedereen de juiste vervoersoplossing kan vinden.

Bij ADT Taxi Amsterdam staat klanttevredenheid centraal en daarom bieden we ook een uitstekende klantenservice. Ons reserveringsproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk en onze tarieven zijn transparant en eerlijk. Bovendien zijn onze tarieven scherp geprijsd, zodat u altijd de beste prijs krijgt voor uw taxirit.

Of u nu naar de luchthaven reist of een zakelijke bijeenkomst bijwoont, ADT Taxi Amsterdam staat klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Boek vandaag nog uw taxi en ervaar de uitstekende service van ADT Taxi Amsterdam.