sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Pieterskerkhof 36
    2311 ST Leiden
  • 0612400150
  • Website

Bepper Coaching

Welkom bij Bepper 

Bepper is een praktijk voor coaching, workshops en trainingen.

Wij coachen individuen, stellen, gezinnen en teams. Iedereen die ergens mee zit heeft soms een spiegel nodig om te zoeken naar de oorzaak en mogelijkheden tot verbetering. Veel mensen hebben blokkades en patronen die bewust of onbewust, drempels vormen voor het verbeteren van de situatie of de ontwikkeling. Samen zoeken we wat er in de weg zit om optimaal te kunnen genieten van het leven en functioneren in de dingen die u doet. Dat gebeurt door het inzetten van allerlei tools die we tot onze beschikking hebben. Met alle kennis en ervaring van Transactionele Analyse, Communicatie met jezelf en andere, counsleling, en nog veel meer, hebben we een holistiche benadering. het moment, de persoon, de intuitie en het onderwerp bepaald de aanpak die op elk moment persoonlijk, op maat en effectief is.

Wij trainen professionals (coaches, mediators, trainers, docenten en mensen met een coachende functie) om te werken met de Bepper Balance Methode en de verschillende toepassingen van het Bepper Bord. 
De effectiviteit van de Bepper Balance methode wordt optimaal na een training. 

Wij geven workshops rond thema's voor particulieren. Daarbij werken we met de Bepper3in1 en de Bepper Balance Methode om snel en effectief een flexibele, op de persoon toegespitste aanpak te kunnen bieden. U krijgt snel en eerlijk inzicht in uw eigen mogelijkheden tot verbetering.

Wij werken onder andere met de door Bepper ontwikkelde en ambachtelijk vervaardigde houten tool, het Bepper Bord.


Foto's van Bepper Coaching