sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Geldropseweg 8a
    5731 SG Mierlo
  • 0492-599559
  • Website

Dier en Dokter

Dier en Dokter is volledig gespecialiseerd in de zorg voor gezelschapsdieren. Van honden en katten tot konijnen, cavia's, vogels, enzovoort. Daar ligt ons hart. En daardoor kunnen we uw dier ook de meest liefdevolle zorg bieden. Net als in onze naam staat uw dier ook in de zorg bij Dier en Dokter altijd voorop. De ‘dokters’ van Dier en Dokter bieden hoogstaande diergeneeskunde en volgen hiervoor steeds de nieuwste nascholingscursussen op deelgebieden. Zo blijven we uw dier de beste zorg bieden. Een dierenleven lang. In een prettige, persoonlijke sfeer voor u en uw huisdier. 

Alles in huis voor uw dier 
Samen met u zoeken we naar de beste behandeling voor het gezondheidsprobleem van uw huisdier. Daarvoor hebben we de kennis, ervaring én de modernste apparatuur in huis. Zoals digitaal röntgenonderzoek, eigen bloedonderzoek, laparoscopische operaties, de modernste orthopedische operaties, echografie, tandheelkunde, opname met intensive care, vruchtbaarheids- en fokkersbegeleiding. 

Vertrouwd en dichtbij  
Dier en Dokter is 24/7 bereikbaar. Onze dierenartsen in Mierlo, Helmond en Eindhoven verzorgen altijd de eigen diensten, ook in het weekend en ’s nachts. U hoeft dus bij spoed nooit uit te wijken naar een andere praktijk. Ook heeft Dier en Dokter als enige praktijk in de omgeving een jarenlange samenwerking met het asiel en de dierenambulance van Helmond.


Foto's van Dier en Dokter