Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Voorthuizerweg 5
    3862 PZ Nijkerk
  • 0342 – 47 13 18
  • Website

Near East Ministry

Groot Dennenlust bij Voorthuizen op de Veluwe is een prachtige groepsaccommodatie voor een week of weekend weg met (de jeugd) van de kerk of school, een retraite met collega’s, of een gezellig familieweekend. 

Het karakteristieke witte huis in een bosrijke omgeving heeft mooie kamers, een gezellige centrale ruimte, een vergaderkamer en een keuken. De groepsaccomodatie Groot Dennenlust bestaat uit negen kamers met in totaal 29 slaapplekken.

Op het terrein van vijf hectare groot staat tevens de Menorah. Deze prachtige multifunctionele zaal geeft ruimte aan 220 zitplekken voor presentaties, vergaderingen, (kerk)diensten en conferenties. Er is een goede geluidsinstallatie en beamer aanwezig. Een uitgebreide keuken in de aankomsthal geeft de gelegenheid om gasten met koffie en lekkers te verwelkomen.

Heb je meer dan 29 slaapplekken nodig? Dan kan er een groep van maximaal driehonderd personen kamperen. Hier zijn voldoende douches en toiletten voor aanwezig. De grasvelden zijn ook appart per uur te huur. Handig voor een sportmiddag of familiedag.

Bereikbaarheid
Groot Dennenlust ligt direct aan de provinciale weg en is daarom goed te bereiken met de auto. Ook via het openbaar vervoer is deze bosrijke locatie goed bereikbaar. De bushalte Struik, Voorthuizen grenst aan het terrein.

Catering nodig?
Het is mogelijk om een gedeeltelijk verzorgd verblijf of verblijf waarbij je zelf de catering regelt (met of zonder gebruik van de keukenfaciliteiten) te boeken.

Tarieven en reserveren
De tarieven voor het verblijf van jouw gezelschap op Groot Dennenlust, cateringmogelijkheden of het huren van de Menorah vind je op de volgende pagina: https://nemnieuws.nl/groepsaccommodatie-voorthuizen-nijkerk/. Neem vooral contact met ons op als je wilt overleggen over de huur van een deel of delen van de accomodatie.

           


Foto's van Near East Ministry