sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Grote Stern 42
    7827 TB Emmen
  • 0622230557
  • Website

Body Bone & Muscle Center Edward Hemel

Nu bijna 20 jaar in het bezit van de NGS licentie Sportmassage/verzorging, was in 2015 het moment dat ik deze licentie moest verlengen. Zonde om het te laten voor wat het was, heb ik gelijk alle nascholingen gevolgd en ook aanvullend de opleiding Medical Taping gevolgd. De vraag kwam steeds vaker om (kleinere) blessures te behandelen. Omdat het menselijke lichaam een complex samenhangend geheel is, werd mij dan ook steeds meer duidelijk dat alleen masseren in diverse gevallen niet voldoende was. In de loop van afgelopen jaren heb ik dan ook mijn kennis uitgebreid met Dry Needling, Bone manipulation en mobilisation, Body Stretch en Kindermassage. In september 2019 start ik een bijzondere specialisatie, namelijk de opleiding Massage bij (ex) kankerpatiënten. Een behandeling die niet veel therapeuten verrichten of mogen verrichten. 

Met Body Bone & Muscle Center ondersteun ik vanuit mijn eigen kracht visies waar te maken en om vanuit eigen kennis en kunde bij te dragen aan lichamelijk welbevinden. De kernwoorden die hierbij horen zijn: oervertrouwen, oplossingsgericht denken en handelen, revolutionaire ideeën hebben, warmte en genegenheid tonen.


Ik heb een neus voor wat er en wanneer iets aan de orde is. Ik bezit de capaciteit om ingrijpende veranderingsprocessen te begeleiden en orde in jouw lichamelijke chaos te brengen.

Bij Body Bone & Muscle Center staat integriteit en respect bovenaan. Integriteit houdt in dat kleren zoveel mogelijk aan blijven. Respect voor elkaar en elkaars situatie. Kwaliteitseisen volgens het NGS zijn ongeschreven regels. Bij een kindermassage dien(t)(en) ouder(s) ten alle tijde aanwezig te zijn. Er wordt gemasseerd met warme olie en gewerkt met schone handdoeken. De massagetafel is verwarmd indien de buitentemperatuur dit vraagt. Ook belangrijk om te vermelden is dat indien je er moeite mee hebt om alleen op afspraak te komen, dat het vanzelf sprekend is dat je dan iemand meeneemt. 

Body:                                                                                                                                     -Ontspanningsmassage
-Sportmassage
-Kindermassage
-Body stretch

Bone:
-Bot manipulatie
-Bot mobilisatie

Muscle:
-Dry Needling
-Medical Taping