sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kapelstraat 21b
    5591 HC Heeze
  • 06-22339015

Partycentrum De Hooizolder Heeze | Feest & Catering

Partycentrum De Hooizolder Heeze | Feest & Catering

Aan de Kapelstraat in Heeze beschikken wij over een authentieke locatie waar wij uw evenement van het begin tot het einde kunnen verzorgen. Deze ruimte is gelegen op het landgoed van Kasteel Heeze en bevind zich aan de openbare hoofdweg. Of het nu gaat om een personeelsfeest, trouwerij, jubileum of koffietafel, Partycentrum De Hooizolder biedt u de juiste ambiance.

Aangezien de culinaire invulling voor ons centraal staat, bieden wij de verdere invulling van uw evenement in Partycentrum De Hooizolder tegen een vaste prijs per persoon aan. Deze vaste prijs hebben wij gebaseerd op een tijdsbestek van 5 uur inclusief alle dranken, personele invulling, huur van de materialen en de accommodatie. Hiermee en weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Partycentrum De Hooizolder is geschikt voor groepen van 50 tot 250 personen.

Heeft u vragen? Dan sta ik of een van mijn collega’s u graag te woord!

Muziek Maakt Uw Feest Compleet!

 
Wij vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd, daarom werken wij samen met de professionele DJ’s. Omdat ons partycentrum beschikt over een eigen geluidsinstallatie, betaalt u enkel de kosten voor de DJ.
 
Het kan natuurlijk voorkomen dat deze authentieke feestlocatie zich niet in uw directe omgeving bevindt. Daarvoor bekijken wij graag de mogelijkheden met u om u en uw gasten per bus naar deze locatie te vervoeren. Prijs op aanvraag.


Foto's van Partycentrum De Hooizolder Heeze | Feest & Catering