sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • 1e Lieven de Keylaan 88
    5622 GG Eindhoven
  • 040-2029815
  • Website

Dommel uitvaarten

Dommel uitvaarten voor de betere uitvaartverzorging in Eindhoven en omstreken.

Een persoonlijke manier van helpen, warm, betrokken en heel betaalbaar. Wij kijken altijd eerst naar uw situatie en wensen in plaats van wat er gebruikelijk is. Tenslotte leeft iedereen zijn of haar leven ook niet op dezelfde manier. Het afscheid moet dat dan ook afspiegelen en daar kunnen wij u in alle rust bij helpen. 

We bieden daarbij niet alleen ons vertrouwde maatwerk maar hebben ook eenvoudige oplossingen voor iedereen, ook als u een uitvaartverzekering heeft. Op die manier is er altijd een mooi afscheid te realiseren voor nagenoeg elk budget.

Als familiebedrijf zijn we klein genoeg voor een ouderwets persoonlijke benadering maar daarnaast zijn we ook groot genoeg om continuïteit en kwaliteit te kunnen garanderen. Daarbij zijn we compleet onafhankelijk omdat we zelf beschikken over een uitvaartcentrum, rouwauto's en zelfs drukwerkapparatuur. We hebben alle kennis en kunde in eigen huis en dat maakt ons uniek. Wij kunnen elk afscheid, zowel begrafenis als crematie, echt helemaal kunnen vormgeven zo als u dat wilt.

Tussen de grote verzekeraars én de vele zzp-ers (zonder eigen middelen) in, bieden wij u daarmee het beste van twee werelden - zonder de nadelen daarvan!


Foto's van Dommel uitvaarten