sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Spaarneweg 14
    2142 EN Cruquius
  • 023 5286779
  • Website

Verno.com

Je kunt ons het best omschrijven als een moderne lijstenmakerij. Eentje die de oude ambacht met een online shop en de nieuwste technieken combineert.

Direct van de lijstenfabriek
Het hout voor onze lijsten komt rechtstreeks uit Braziliaanse herbebossingsgebieden. Na een droogproces van een week wordt het direct naar onze lijstenfabriek in Cruquius gebracht. Weinig tussenschakels dus. Zo houden wij niet alleen controle op de kwaliteit, maar blijven ook onze prijzen laag.

Lijsten in alle maten
Klassieke baroklijsten, trendy smalle lijsten of speciale baklijsten… wij verkopen ze in diverse kleuren en diktes. Welke maat jouw poster, schilderij of foto heeft maakt ons niet uit. Elke lijst wordt direct op maat gemaakt. Zonder extra kosten. 

Spiegels op maat
Ook spiegels maken wij in elke maat. Zoek je een passende spiegel die precies boven wastafel in de badkamer moet komen te hangen? No worries, wij maken deze exact op maat voor je. 

Wij kunnen alles inlijsten
Niet alleen foto’s, posters en schilderijen. Ook shirts, doopjurkjes en zelfs trouwjurken lijsten wij vakkundig en snel voor je in. Inclusief haal- en brengservice. 

Print & Frame
Via onze unieke tool bekijk je direct online welke lijst het best bij jouw foto past. Jij klikt op ‘bestellen’, wij doen de rest!


Foto's van Verno.com