sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Brugstraat 9
    7607 XJ Almelo
  • 0651217554
  • Website

AAFI Solutions

AAFI Solutions is een klein kantoor gevestigd in het hart van Almelo.

AAFI Solutions heeft een jarenlange ervaring met zakelijke en particuliere klanten. Naast het bijhouden van de financiële administratie verzorgt AAFI Solutions ook diverse fiscale aangiften. Denk hierbij met name aan de BTW, loonheffing (verzorg namelijk ook de salarisadministratie), inkomstenbelasting (ook particulieren welkom) en vennootschapsbelasting (ook grote en complexe ondernemingen).

Ondernemers kunnen kiezen uit diverse basispakketten voor hun administratie. Daarbij staat voorop dat het voor de ondernemer werkzaam en overzichtelijk moet zijn. Naast het verzorgen van de financiële administratie wordt er desgewenst ook naar een deel van de automatisering gekeken. Dit kan zijn advisering administratiepakket, maar ook website bouwen, webshop bijhouden etc. De zaken waar u als ondernemer even geen tijd voor heeft. Alle werkzaamheden kunnen online uitgevoerd worden.

Ter uitbreiding van de werkzaamheden ben ik vanaf augustus 2020 ook officieel budgetcoach. Dat houdt in dat u bij AAFI Solutions terecht kunt als de inkomsten en uitgaven van uw onderneming (maar ook prive) niet in balans zijn. Door allerlei oorzaken kunnen de kosten / uitgaven tijdelijk hoger zijn dan de inkomsten.

Binnenkort (1 januari 2021) kunt u ook bij AAFI Solutions terecht voor het minnelijk traject schuldhulpverlening. Gewoon samen de financiële problemen oppakken zodat u op termijn een goede financiele basis heeft en houdt.

 

Foto's van AAFI Solutions