sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Buys Ballotstraat 15
    7131 PN Lichtenvoorde
  • 0544374271
  • Website

Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid

Wie is Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid is een no-nonsense organisatie met een service- en klantgerichte mentaliteit. Voor ons staan de wensen van de klant centraal. Wij denken mee en zoeken, met inzet van onze kennis, creativiteit en vakmanschap , samen met u naar de juiste oplossingen op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke bescherming.

Bedrijfskleding heeft in eerste instantie een beschermende functie tijdens het werk. Daarnaast heeft bedrijfskleding een representatieve functie. Bedrijfskleding bepaalt de herkenbaarheid en uitstraling van een bedrijf. Daarnaast speelt de persoonlijke veiligheid een belangrijke rol. Nog veel te vaak onstaat er letsel op het werk omdat men onvoldoende is beveiligd. Slitex levert kwalitatief goede persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoende bescherming bieden om letsel en ziekteverzuim te voorkomen. Speel op safe, kies voor veiligheid.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid is een specialistische en onafhankelijke handelsonderneming op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor professionals in de bouw, industrie, transport, groenvoorziening, automotive en technische dienstverleners.Foto's van Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid