sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Duinweg 2 A
    9475 PK MIDLAREN
  • 050 4092132

Het LAGERHUIS

Het LAGERHUIS is een zaal met twee toiletgroepen en een af te sluiten keuken. Het is geschikt voor één groep van 4 t/m 35 personen.
De zaal kan met elke gewenste opstelling ingericht worden om een vergadering, training, familiedag of recreatieve activiteitendag te organiseren.
Het is sfeervol en comfortabel ingericht en van alle gemakken en moderne faciliteiten voorzien, o.a. stereo-installatie, draadloos internet, DVD-speler, flip-overs, beamer en projectiescherm. Ideaal voor het houden van uw werkbijeenkomst, reünie of recreatieve activiteit(en). U kunt gezellig bij de open haard of bij mooi weer lekker buiten zitten op het terras (partytent 6m x 3m aanwezig!). Maar u kunt ook even genieten op het tweede terras in het omliggende bos.

Verder is er een duidelijk afgescheiden buitenterrein, waar naast tafeltennissen ook diverse andere activiteiten gedaan kunnen worden. Dit alles garandeert een optimale privacy.
U heeft een keuze uit zelf-, gedeeltelijke of volledige verzorging.

Recreatieve mogelijkheden:

De accommodatie ligt dichtbij het Noordlaarderbos en het Zuidlaardermeer.
Deze omgeving biedt vele mogelijkheden voor activiteiten o.a. klootschieten en LETTERBOXEN. Dit laatste is een voor jong en oud spannende stempeltocht met kaart en cryptische aanwijzingen.
Maar met z’n allen midgetgolfen, een huifkartocht of een rondvaart maken is ook leuk. En dan ‘s avonds gezellig napraten bij de vuurkorf.
Op maat kunnen wij een programma met u samenstellen.


Foto's van Het LAGERHUIS