sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Oude Almeloseweg 13
    7576 PE Oldenzaal
  • 0541513311
  • Website

Hotel Erve Hulsbeek

Hotel in Oldenzaal

Erve Hulsbeek is een luxe hotel met luxe kamers, comfort kamers, familiekamers, junior suites en een bruidssuite. We beschikken over 33 hotelkamers. Het à la carte restaurant is gelegen aan een prachtig terras met uitzicht op een historische vijver.

We zijn gelegen op Landgoed Het Hulsbeek met zwemvijvers, zandstranden, bos, heide, visvijvers, sauna en wellness, manege, outdoorpark, boomklimpark, voetbalveld, beach volleybal en beachvoetbal, karten, quadrijden, wandel-, fiets-, en ATBroutes en klootschietbaan.

Familiekamers

Wij beschikken over een aantal familiekamers met extra slaapkamer, uitermate geschikt voor verblijf met kinderen. Het Hulsbeek biedt tal van mogelijkheden voor kinderen met o.a. een avontuurlijke klimbaan over de Gammelkerbeek met waterspeeltuin, waterspeeltuin, beachvolleybal en beachvoetbal, waterspeelpark, enz. Een geweldige omgeving voor jong en oud, ontspanning en activiteiten!

Wellnessarrangement

Onze gasten kunnen voor een gereduceerd tarief van €10,00 p.p. een dag gebruik maken van de wellness faciliteiten van Saré Wellness & Beauty, gelegen op 500 meter lopen van Erve Hulsbeek. Of reserveer een driedaags wellnessarrangement inclusief diner, wandelroutes, wegbrengen naar startpunt en lunchpakket.

Wandelarrangement

Heerlijk wandelen door het Twentse landschap, over de stuwwallen van Oldenzaal met de Tankenberg, Hakenberg en Paasberg en wandel over de pachtigen landgoederen die Twente rijk is. 's Avonds heerlijk dineren in ons restaurant.


Foto's van Hotel Erve Hulsbeek