Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Ferlinge Stasjonsstrjitte 63
    9271 CC De Westereen
  • 0511442598
  • Website

De Bruin VBO-Makelaar

De Bruin VBO Makelaar - de makelaar waar u zich thuis voelt
Een huis kopen; dat doe je natuurlijk niet zo maar even. Er is veel geld mee gemoeid, en waarschijnlijk is het zelfs de grootste financiële transactie die u in uw leven gaat verrichten. Daarnaast speelt het gevoel ook een grote rol. Als u denkt dat u het huis van uw dromen gevonden hebt, wordt het heel moeilijk om de nodige afstand te bewaren. Veel mensen zijn bereid om meer te betalen dan ze eigenlijk van plan waren; gewoon omdat ze bang zijn dat het droomhuis aan hen voorbij gaat. Juist dan is het belangrijk om een goede adviseur te hebben. Iemand die met verstand van zaken handelt, en nuchter nadenkt over de risico's die u mogelijk loopt. Een bemiddelaar die handelt in úw belang. Zo iemand vindt u in De Bruin VBO Makelaar.

Een huis kopen
Wie een huis gaat kopen, heeft behoefte aan een deskundige, ervaren partner. Bij De Bruin VBO Makelaar bent u aan het goede adres. Wij gaan voor u op zoek naar het huis dat voldoet aan uw wensen. Natuurlijk kijken we daarbij ook nauwkeurig naar uw financiële mogelijkheden. Op die manier zorgen we ervoor dat u een teleurstelling bespaard blijft. U wist het misschien al: lang niet alle woningen die te koop staan, komen in de krant. Als De Bruin VBO Makelaar hebben we toegang tot diverse netwerken waarop het meest actuele woningaanbod te vinden is. Zo komen we wellicht net díe woning op het spoor die aan al uw eisen voldoet. Een woning die vandaag in de verkoop gaat, kunt u morgen al bezoeken!

Uw huis verkopen
U hebt besloten uw huis te verkopen. Dan zijn er eigenlijk maar twee dingen van belang: de snelheid waarmee u het huis verkoopt én het bedrag dat u ervoor krijgt.
Als De Bruin VBO Makelaar kunnen we u daarbij uitstekende diensten bewijzen. Allereerst kijken we in ons bestand met woningzoekenden. Daarna brengen we uw woning onder de aandacht van een groot publiek. Bijvoorbeeld op internet: dagelijks bezoeken duizenden woningzoekenden de VBO-site, http://www.vbo.nl/ . Alle kans dat hun oog valt op uw woning en dat die direct via internet wordt verkocht! Er zijn nog meer mogelijkheden: advertenties in regionale bladen bijvoorbeeld, of de woningpresentatie op ons kantoor. Natuurlijk bent ú degene die bepaalt welke wijze van presentatie we kiezen. U bent niet voor niets naar De Bruin VBO Makelaar gestapt. Die doet wat ú wilt!

De Bruin VBO Makelaar, de makelaar waar u zich thuis voelt
Kiezen voor De Bruin VBO Makelaar betekent: kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. De Bruin VBO Makelaar is vakkundig, heeft een gedegen vakopleiding genoten en heeft een vlekkeloze reputatie. Om deze kwaliteit te garanderen zijn wij gehouden aan een gedragscode en geschillenregeling. En voor uw zekerheid zijn wij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de 'Vereniging Eigen Huis' blijkt niet voor niets dat woningkopers en woningverkopers in de meeste gevallen aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen De Bruin VBO Makelaar.


Foto's van De Bruin VBO-Makelaar