Boerderij de Vrije Geest


Wolfsstraat 3 7227 DP Toldijk
0575 470 867 Klik om te bellen

Over Boerderij de Vrije Geest

De groepsruimte 

Leuk dat jullie eventueel voor onze locatie kiezen. 

Hieronder ontvang je alle info.

Mooie grote gezellige groepsruimte geheel privé, helemaal vrij in de natuur. Eigen veranda, eigen tuin met picknicktafels en privé vuurplaats. Zeer grote tuin er om heen om te wandelen. Geheel vrij om met een groep samen te zijn en een leuke tijd te hebben. 

Veel groepen hebben we al gehad en genoten van de mooie, vrije ruimte.

Onze doelgroepen zijn, samengestelde gezinnen, families, collega's, workshops etc.

Grote overdekte veranda, met BBQ, wok brander. Een echte steen pizzaoven om heerlijk eigen gemaakte pizza’s te maken op je eigen privé terras. Gezellig, Lekker en goedkoop. Een extra koelkast.

Een zwemvijver en jacuzzi privé te huren tijdens jouw verblijf.

Vrij uitzicht met de sierlijke pauw en kippen. Er is een naastgelegen minicamping die ook gebruikt kan worden als overnachting.

Binnen is er een open haard en vloerverwarming. volledige nieuwe keuken, (extra koelkast buiten onder de bar). Verder is er een vaatwasser en oven. Poolbiljart, darts diverse spellen. Twee grote eettafels met voldoende stoelen. 

Geheel vrij om met gezinnen of families samen te zijn en een gezellige tijd te hebben. Veel families, gezinnen hebben we al gehad en genoten van de ruimte. Familiebijeenkomsten, collega's, workshops etc. 

Kamer indeling

Beneden aparte ingang:

Familiekamer 1: heeft 2x een nette 2 persoons slaapkamer en in de voorkamer 1 x  stapelbed en 1 x 2 persoons bed plus een complete eigen badkamer. Totaal 8 personen.

Beneden aparte ingang:

Familie kamer 2: heeft 2x een nette 2 persoons slaapkamer en in de voorkamer 3 x een stapelbed plus een complete eigen badkamer. Totaal 10 personen.

Verder is er een openbare badkamer in de groepsaccomodatie met in totaal 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels. Deze is via de privé groepsruimte te bereiken en af te sluiten.


vanaf mei is de bovenverdieping afgebouwd boven de groepsaccomodatie. Deze extra etage boven is van binnenuit te bereiken met een eigen trap. Heeft twee toiletten privé op de bovenloop. Een extra grote zaal met plaats voor 30/40 personen. Tafels en stoelen aanwezig. Eigen extra  complete tweede keuken met stoomoven, en bar.
Vijf extra tweepersoons kamers met een eigen badkamer gerealiseerd april/mei 2022


 

Neem zelf je lakenpakket of slaapzak mee of huur een lakenpakket (€12,50 pp.) bij ons. Handdoek zelf meenemen of te huur a €4,00 pp. Gastendoek aanwezig.

Hout t.b.v. vuurplaats kun je zelf meenemen of je kan een netje hout kopen bij ons voor €7,50 per netje. 

Gehele buitenterrein 1 hec. terras, weides, wandelpaden, minicamping, krachtplekken, chakrapad. Er lopen kippen soms los en we hebben een mooie Pauw!

Indien je de jacuzzi privé wilt gebruiken, vragen we een bijdrage van 

€ 60,00 per groep i.v.m. Schoonmaak en nieuwe filters.

We krijgen al aardig wat aanmeldingen binnen. Het concept wat wij bieden is heel populair, blijkt voor grotere groepen. Gewoon gezellig met elkaar zijn.

Rust, vrijheid en een goed gesprek. Muziek op een normaal niveau tot 22.00 uur en buiten geen muziek.

Prijzen groepsruimte: 

Minimaal 12 pers. Totaal: € 14400,00 voor twee nachten.

+ €75,00 g/W/l/milieu 

+ €125,00 eindschoonmaak mits schoon opgeleverd. 

• vanaf 12 > personen: Na standaard prijs (€1440,00 incl.) : + € 35,00 pppn. Van maart t/m oktober. Voor december t/m februari + €25,00 pppn. M.u.v. De feestdagen.

• Extra dagen na twee nachten + € 40,00 pppn


campingasten met eigen materiaal bijbehorende de Groepsaccomodatie €15,00 pppn. Het is mogelijk een eigen gedeelte van de camping privé te reserveren.
 

• Dag gasten betalen € 7,50 pp per verblijf.

• Voor Feestdagen geld een opslag 

• Incl btw. Excl. toeristenbelasting (€1,25 pppn)

• Vroege of late check in, check out € 25,00 per uur per groep indien mogelijk.

Toegang voor gasten

Buitenterrein, terras, zwemvijver, weides, wandelpaden, minicamping, krachtplekken, chakrapad, energiecirkels, voetbaldoel, volleybal, parktuin.

Indien men wil kamperen, behorende bij de groep, komen er geen extra kosten bij.

Gratis en vrij parkeren.

De buurt

De vrijheid rondom onze boerderij is fenomenaal. Maar ook een mooie omgeving om leuke dingen te doen. Restaurant om de hoek waar je lekker en goedkoop kan eten. De Hanzesteden Zutphen, Doesburg en Doetinchem zijn beslist de moeite waard en zeer nabij. En natuurlijk het kleinste stadje van Nederland, Bronckhorst is zeker het bezichtigen waard! Maar ook wandel en fietspaden of gewoon lekker luieren in de hangmat.

Of gezellig stappen in de Grutstaat in Doetinchem.

Er is een groot zwembad in de buurt, een zwemmeer op 7 min. Aqua & Wellness Centrum Bronsbergen op 7 min. De IJssel is een pracht om te beleven. Klimmuur in Zutphen, bowlen en film in Zutphen en Doetinchem, bieren proeven in stadsbrouwerij Zutphen, paardrijden, tennis, squash, paintball, overdekt zwembad, kastelen route, bon bons maken, kano varen, de fluisterboot door Zutphen e.o. is heel erg mooi en leuk, etc.

neem gerust contact op! 0575470867

Foto's

Team

Onze locatie

Logo Boerderij de Vrije Geest

Boerderij de Vrije Geest

Boerderij de Vrije Geest


Wolfsstraat 3 7227 DP Toldijk
0575 470 867 Klik om te bellen