Bronsco RVS pools & spa's


Bronsstraat 5 6031 TS Nederweert
0495 623 953 Klik om te bellen

RVS zwembaden zijn betaalbaarder dan u denkt
Fabricage in eigen fabriek
RVS baden zijn onverslijtbaar en blijven nieuw

Over Bronsco RVS pools & spa's

Hoe kan het dat RVS zwembaden betaalbaarder zijn dan andere kwaliteitsbaden?

Het antwoord is heel simpel.

Wat dacht u van de afschrijving!

Een zwembad van Roest Vrij Staal gaat levenslang mee. Dus ook geen reparatiekosten of vervangingskosten. Bovendien blijft uw schitterende zwembad er als nieuw uitzien.

Wat dacht u van de onderhoudskosten!

De structuur van RVS kent geen poriën. Hierdoor kunnen vuil en bacteriën zich niet aan de wanden hechten. Dus ook aanmerkelijk minder kosten voor chemicaliën. Bovendien geen vieze zoutsmaak of nare chloorlucht.

Wat dacht u van montagekosten!

Zowel het zwembad zelf als de techniek zijn bij Bronsco baden volledig in de fabriek gemonteerd en voor plaatsing voorbereid. Dus zijn wij in staat uw zwembad in één dag of enkele dagen te plaatsen. Dat scheelt aanzienlijk in kosten. Bovendien respecteren wij ook uw privacy in uw eigen tuin.

Wat dacht u van de energiekosten!

Door de zonreflectie warmt het zwembadwater veel sneller op. RVS baden houden de warmte in het bad veel langer vast. Dus u hoeft veel minder te stoken. Bovendien zijn alle wanden maar ook de vloer voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal.

Wat dacht u van de waterkosten!

Nooit meer groen water aan het begin van het seizoen. Dus geen kosten om u badwater ieder jaar te vernieuwen. Bovendien kijkt onze Bronsco zwembad App naar de weersvoorspelling en bepaalt of er wel of geen water moet worden bijgevuld.

Wat dacht u van de milieukosten!

Nu al zijn plastic rietjes verboden. Dus een plastictoeslag voor de afvoer van grote kunststof zwembaden is echt geen utopie. Bovendien wordt het milieu daadwerkelijke belast.

Wat dacht u van de sloopkosten!

RVS baden zijn onverslijtbaar. Dat geld helaas niet voor andere zwembaden. Dus sloop- en takelkosten zijn prijzig. Bovendien heeft u geen kosten voor de herinrichten van een nieuwe tuin of de aanschaf van een nieuw zwembad iedere 15/20 jaar.

Dus JA! Een RVS zwembad is echt VEEL en VEEL Betaalbaarder.

Video

RVS zwembaden zijn letterlijk en figuurlijk schitterend

Foto's

Zwembad 3
Zwembad 4
Zwembad 6
Zwembad 7
Zwembad 7
Zwembad 5
Zwembad 2
Zwembad 1
Spa 1
spa 4
spa 3
Spa 2
spa 5

Diensten

Onderhoud
Wij hebben geen storingsdienst omdat er eenvoudig weg geen storingen zijn.

Artikelen

RVS zwembaden. Een trend die duurzaam blijft!

Zwembaden zijn een steeds betere investering. Het verhoogt de verkoopwaarde van je woning aanzienlijk. Kwaliteit is daarbij wel extreem belangrijk. Bovendien profiteer jezelf natuurlijk van de luxe uitstraling...

Onze locatie

Logo Bronsco RVS pools & spa's

Bronsco RVS pools & spa's

Bronsco RVS pools & spa's


Bronsstraat 5 6031 TS Nederweert
0495 623 953 Klik om te bellen