Cespo


Krusemanstraat 3 6952 EW Dieren
0313-843784 Klik om te bellen

Over Cespo

Ontwerpen met een twist

De meubels van Cespo zijn modern en in één oogopslag te herkennen. Minimalistisch en functioneel vormgegeven, gemaakt van pure en duurzame materialen. Ontwerpen die rust uitstralen. Maar altijd met een twist. Met contrasten in kleur en materiaal en subtiele verhoudingen.’’ Je ziet deze stijl terug in de lijn voor: boekenkasten, eet- en bijzettafels, tv-meubels en ladeblokken. Cespo werkt met een aantal vaste concepten, van waaruit we elk meubel specifiek voor jou ontwerpen. Ook specials voor andere type meubels zijn mogelijk. Net wat jij nodig hebt.

Onderscheid je met persoonlijk design van Cespo

Een Cespo meubel voegt iets wezenlijks toe aan jouw interieur. Karakter. Persoonlijkheid. En is onderscheidend in zijn soort. Omdat ieder meubel speciaal voor jou gemaakt wordt. Cespo realiseert design meubels op maat. Voor iedereen die kiest voor originaliteit en vakmanschap. En daar elke dag weer van wil genieten. We nodigen je graag uit om met ons kennis te maken als:

-minimalistische meubels met een twist jouw keuze zijn

-exclusiviteit en sfeer belangrijk voor je zijn

-je benieuwd bent naar jouw unieke persoonlijke ontwerp

Bekijk onze selectie uit de vele mogelijkheden en laat je inspireren.

Cespo designmeubels: echt maatwerk

Onze werkwijze is er een van persoonlijke benadering. We komen graag bij je thuis of op kantoor kennismaken. Sfeer proeven, wensen opnemen, schetsen, inmeten en je natuurlijk verder inspireren. Pas als je helemaal tevreden bent over het ontwerp, laten we jouw meubel maken. Dat gebeurt voor al onze meubels in Nederland.