De Goudwaag


Van Hoytemastraat 113 2596 EP 's-Gravenhage
070-3243269 Klik om te bellen

Over De Goudwaag

Wie zijn wij?

De Goudwaag is een goudinkoper, gevestigd aan de Van Hoytemastraat in Den Haag Benoordenhout. Onze zaak is in 2011 opgericht door mijn, Naomi Weststrate. Ik merkte dat er in deze wijk nog geen goudinkoper gevestigd was en kreeg signalen dat wijkbewoners liever niet helemaal naar het centrum of naar andere buurten van Den Haag wilden reizen voor de verkoop van hun goud.

Met de oprichting van De Goudwaag ging een lang gekoesterde wens in vervulling, waarbij ik in de voetsporen van mijn familie trad. Momenteel ben ik weliswaar als echtgenote van een diplomaat verhuisd naar het buitenland en is de winkel in veilige handen bij twee capabele vrouwen. Wilt u uw oude goud verkopen in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunt u bij ons verkopen?

U ontvangt bij ons een fair bedrag voor uw oude goud en zilver. Ook kopen wij graag oude horloges, edelstenen, tin en platinum en palladium van u in. Deze lijst geeft een oerzicht van de zaken die u bij ons tegen een fair bedrag kunt inwisselen:

  • Oude zilveren en gouden voorwerpen
  • Sloopgoud
  • Goudbaren
  • Zilveren en gouden sieraden, heel of kapot
  • Zilveren en gouden munten
  • Goud uit nalatenschappen
  • Tandgoud (ook wel dentaal goud genoemd)
  • Horloges (inclusief gouden zakhorloges en merkhorloges die niet van goud zijn)
  • Zilveren en verzilverd bestek

Bent u benieuwd naar de actuele goudprijs? Bekijk dan goudprijs per gram van vandaag op onze site. Wij kopen uw goud in op basis van deze koers, waarbij wij net als iedereen een commissie berekenen om onze kosten te dekken en om er onze boterham mee te verdienen.

Redenen om voor De Goudwaag te kiezen

Wij kunnen van uw goud of zilver altijd geheel gratis en vrijblijvend de waarde vaststellen. Wij nemen alle tijd voor u en uw kostbaarheden, en kunnen desgewenst direct overgaan tot contante uitbetaling. Of wij maken het over per bank. Heeft u ergens anders een goed aanbod gekregen? Ook dan kunt u bij ons terecht, wij zullen kijken of wij een nóg hogere prijs kunnen bieden.

De goudprijs is momenteel historisch hoog, nu is de tijd om uw kostbaarheden in te wisselen en er een mooi bedrag voor te ontvangen. U zult verbaasd zijn wat uw oude goud of zilver opbrengt! 

Foto's

Goud verkopen Den Haag bij De Goudwaag

Onze locatie

Logo De Goudwaag

De Goudwaag

De Goudwaag


Van Hoytemastraat 113 2596 EP 's-Gravenhage
070-3243269 Klik om te bellen