Dethon Oostburg


Industrieweg 2 4501 PM Oostburg
0115 675 263 Klik om te bellen

Sociaal betrokken en inclusief ondernemen
Kansen zien en delen
Korte lijnen

Over Dethon Oostburg

Bij Dethon zijn negen verschillende werksoorten, zowel productie als dienstverlening. Voor alle afdelingen hebben we dezelfde visie; topkwaliteit leveren tegen marktconforme tarieven. Het feit dat we werken voor bekende opdrachtgevers in binnen- en buitenland, maakt ons trots.

Of het nu gaat om een grote serie of een kleine oplage: we denken graag met onze opdrachtgevers mee. Vanaf de ontwerpfase tot de uitvoering zijn we nauw betrokken bij de productie. Indien noodzakelijk maken we de technische tekening en ontwikkelen we eerst een prototype. We adviseren bijvoorbeeld welk materiaal de beste keuze is voor het eindproduct.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kunststofbewerking.

CNC-freesbewerking
CNC-lasersnijden (bijvoorbeeld het vrijsnijden van een logo)
kunststof buigen en lijmen
vlampolijsten

Naast het bewerken van kunststof platen tot een nieuw product, is het ook mogelijk om kunststof producten te monteren of te assembleren. Denk aan eenvoudige montage werkzaamheden, zoals het in elkaar schroeven van een product of het in elkaar zetten van een display.
We verpakken conform de specificaties van de opdrachtgever. Ingepakt in plastic of karton? Voorzien van een gebruiksaanwijzing en het bevestigingsmateriaal apart verpakt in een zakje? Dat is allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Foto's

Onze locatie

Dethon Oostburg


Industrieweg 2 4501 PM Oostburg
0115 675 263 Klik om te bellen