Dol op je Hond


Broerstraat 4 6631 KG Horssen
06 31674210 Klik om te bellen

Een opvang speciaal voor HR honden
Veel tijd en aandacht voor de hond
Privé, jouw hond heeft zijn eigen verblijf

Over Dol op je Hond

Dol op je Hond is een opvang speciaal voor honden die door hun ras of door een trauma niet naar een 'standaard' pension kunnen.

Mijn naam is Pleun van de Logt, officeel honden gedragsdeskundige. Mijn passie ligt bij de HR honden! Zelf hebben wij een Boerboel en een kruising met een Pitbull, wij lopen er zelf tegen aan dat ze bijna nergens worden aangenomen, hoe lief ze dan ook zijn! Dit probleem hebben wij niet alleen, juist voor die honden begin ik mijn pension!

Een pension waar honden heen kunnen die moeilijk met andere honden kunnen, want de binnen en buiten verblijven zijn afgeschermd van elkaar. De speelweide is echt alleen voor jou hond! Omdat ik klein schalig ben, heb ik veel meer tijd voor jouw hond en krijgen ze echt de tijd en aandacht die ze verdienen!

Naast het pension heb ik ook een snuffeltuin, speciaal voor honden die het spannend vinden om verandering door te gaan! Door middel van snuffelen kunnen ze de spanning een beetje los laten en meer genieten!

Omdat ik mijn werk als hondengedragsdekundige combineer met het pension kan ik snel zien wanneer er iets aan de hand is met een hond en wanneer een hond extra tijd nodig heeft. Sommige honden vinden het heel lastig, maar door mijn werk kan ik daar snel op inspelen! Ik vind dat iedere hond een fijn verblijf verdient!

De binnen verblijven zijn meer huizelijk ingedeeld, dit omdat veel honden het toch gewend zijn. De verblijven kunnen verwarmd en verkoeld worden en het is echt net een kleine woonkamer! Veel gezelliger als je het aan mij vraagt!

Op deze manier zorg ik ervoor dat iedere hond het naar zijn zin heeft bij mij wanneer jij even weg bent!

Je geniet nog meer van je vakantie wanneer dat je weet dat je hond het naar zijn zin heeft

Foto's

Ontmoet Venom, onze Boerboel en mijn beste vriend!

Certificeringen

Vakbekwaamheid Besluit Houder van dieren- Honden en katten

Hondengedragsdeskundige

Voedingsdeskundige Module-A

Onze locatie

Dol op je Hond


Broerstraat 4 6631 KG Horssen
06 31674210 Klik om te bellen