Espressobar Maling


Luttekestraat 28 8011 LR Zwolle
06 15670463 Klik om te bellen

Huisgemaakte koeken en gebak
De lekkerste koffiespecialiteiten
Take-away ook mogelijk

Over Espressobar Maling

Wie zijn we?
Wij zijn Espressobar Maling! Onze espressobar is gevestigd aan de Luttekestraat in Zwolle, je loopt dus hoogstwaarschijnlijk langs als je vanaf het station naar het centrum gaat. Kom je langs voor een lekkere kop koffie? We serveren veel verschillende specialiteiten die we met verschillende soorten koffiebonen kunnen maken. Ook serveren wij dagelijks huisgemaakte koeken en gebak. We weten zeker dat er iets tussenzit dat bij jou in de smaak zal vallen. Kom je gauw langs om te proeven?

Onze koffiespecialiteiten
Je kunt het bijna zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken. Onze barista's draaien nergens hun hand voor om. Kom dus bijvoorbeeld langs voor een overheerlijke espresso, flat white, cappuccino, americano of ijskoffie. Geregeld staan er ook specials op het menu. Het is dus zeker de moeite waard om af en toe langs te komen en je te laten verrassen!

Veel zitplaatsen
Je kunt zowel buiten als binnen plaatsnemen. Buiten staan op de warmere dagen banken klaar waarop je heerlijk kunt zitten. Binnen staan op de benedenverdieping een aantal tafeltjes. Ook is het mogelijk om op de eerste verdieping te zitten. Hier staan onder andere een lange werktafel. Het pand is dus ook enorm geschikt voor vergaderingen. Vraag ons ook naar de mogelijkheden om de bovenverdieping af te huren voor een bedrijfsoverleg. Zo geniet je van een fijne werkruimte én de lekkerste koffie.

Huisgemaakte koeken en gebak
We staan elke dag vroeg op om de lekkerste koeken en gebak te maken. De keuze is reuze, van bananenbrood tot brownies en van blondies tot wortelcake. Je kunt ook hele taarten bij ons bestellen. Wil je dus thuis of op kantoor genieten van onze bakskills? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. We hebben periodiek ook specialiteiten, zoals speciale paasgebakjes met pasen. Zeker de moeite waard om te komen proeven!

Het beste adres voor lekkere koffie met een huisgemaakt stukje gebak

Foto's

Flat white met gebak
Assortiment gebak en koek

Onze locatie

Logo Espressobar Maling

Espressobar Maling

Espressobar Maling


Luttekestraat 28 8011 LR Zwolle
06 15670463 Klik om te bellen