Meubelstoffeerderij struik&ZN


ulenpasstraat 39 2531 PL Den Haag
070 367 4755 Klik om te bellen

Over Meubelstoffeerderij struik&ZN

gediplomeerd en ervaren vakmanschap voor al uw stoffeerwerk klassiek en modern. al velen jaren een begrip in Den Haag van vader op zoon.bel voor een gratis huisbezoek en vrijblijvende prijsopgave aan huis.of kom langs in onze winkel,ruime collectie meubelstoffen zoals Jim Dickens,keymer,reynaldo,kobe,swaffer,Buvetex,

Stoffeerwerk

waarom zou uw dure nieuwe meubels kopen waarvan de kwaliteit toch vaak te wensen overlaat kom rechtstreeks naar ons en bespaar enorm veel geld en verzeker uw van vakmanschap wij beschikken over een grote collectie meubelstoffen waarmee wij al uw denkbare meubelen kunnen herstofferen zowel klassiek als modern.

Leerbewerking

wij kunnen diverse leerreparaties verrichten o.a stiknaden of uitgerekt leer innemen of het gedeeltelijk vernieuwen van banken of stoelen.uiteraard bekleden wij met de allerbeste kwaliteit leer.wij leveren de originele huiden van alle bekende merken. wij zijn gespecialiseerd in het repareren en herstofferen van o.a chesterfield meubels.

48 UUR SERVICE

doorgezakte banken of fauteuils,kussens veerloos ,leeg of uitgezakt wij proberen uw binnen 48 uur te verhelpen van uw klachten d.m.v de vullingen aan uw houding aan te passen en uw zo te voorzien van een perfect zitcomfort.

Foto's

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Herstofferen
Industrieel naaiwerk
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Meubelstoffeerderij struik&ZN

Meubelstoffeerderij struik&ZN

Meubelstoffeerderij struik&ZN


ulenpasstraat 39 2531 PL Den Haag
070 367 4755 Klik om te bellen