MijnBedrijfsPunt administratiekantoor


Mozartlaan 46-b 2742 BN Waddinxveen
0182-235131 Klik om te bellen

Over MijnBedrijfsPunt administratiekantoor

MijnBedrijfsPunt is een administriekantoor uit Waddinxveen, informeel en gericht op uw belangen. Kortom: Laagdrempelig en gericht op samenwerken.

Wij zijn gespecialiseerd in administratieve dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de ideale partij voor alle diensten die met uw administratie te maken hebben.

Wij vinden het belangrijk om voor het MKB op te kunnen treden als ‘de eigen boekhouder op de loonlijst’. Daarom werken wij normaliter met vaste prijs-afspraken. Geen uurtje-factuurtje maar een echte sparring partner.

Waarvoor kunt u bij MijnBedrijfsPunt terecht?

U kunt uw volledige administratie aan ons uitbesteden. Van een administratie met onderlinge taakverdeling tot het volledig uitbesteden van uw boekhouding. Wij helpen u bij de personeels- en salarisadministratie en fiscale aangiften.  Wij verzorgen minimaal kwartaaloverzichten en uiteraard de jaarrekening. Wij zijn open en transparant met onze klanten, zo kunnen zij (indien gewenst) hun dossier altijd online inzien.

Waarom kiezen voor MijnBedrijfsPunt?

Veel ondernemers kiezen er tegenwoordig voor om de administratie in eigen beheer te houden en dit op te lossen met online factuur- of administratiepakketten. Sommige administratiekantoren spelen hierop in en gebruiken slogans als ‘scan uw factuur, wij doen de rest’.

Wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen. Wij zijn van mening dat een administratie die teveel leunt op automatisering persoonlijk inzicht en goede interpretaties mist. Wij zetten de administratie zo efficiënt mogelijk op, rekening houdend met uw wensen en (on)mogelijkheden.

Hiervoor maken wij gebruik van bestaande online pakketten of een eigen pakket. Net wat het beste bij u past. Bovendien verzorgen we minimaal kwartaalrapportages met bespreking. Iedere maand een overzicht van uw betalingsverplichtingen voor uw personeel en belastingdienst.

Hiermee komt de interpretatie en advieszijde, ofwel meerwaarde van ons kantoor tot zijn recht.

MijnBedrijfsPunt administratiekantoor in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Detachering
Financiële planning
Fiscaliteiten
Opmaak jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Startersbegeleiding

Bedrijfsgrootte

2 - 5 medewerkers

Onze locatie

Logo MijnBedrijfsPunt administratiekantoor

MijnBedrijfsPunt administratiekantoor

MijnBedrijfsPunt administratiekantoor


Mozartlaan 46-b 2742 BN Waddinxveen
0182-235131 Klik om te bellen