Nabestaanden Ontzorgd


Schipholweg 1 B 2034 LS Haarlem
0852736726 Klik om te bellen

Over Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd biedt een unieke totaaloplossing voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp na overlijden. Kenmerken: door een speciaal hiervoor ontwikkeld  software systeem werken we zeer kostenbesparend en efficient met heldere rapportages voor alle betrokken erfgenamen.

Een dierbare overlijdt. Er komt heel veel op de achterblijvers af. En dat stopt niet na de uitvaart. Dan moeten er opeens allerlei zaken geregeld worden. Denk aan het opstellen van de boedelbeschrijving, het overzetten van rekeningen en het opzeggen van abonnementen en verzekeringen. Staan er nog foto’s en filmpjes in de cloud en moeten accounts van Facebook, PayPal of e-mail worden opgezegd? Maar ook de afhandeling van de erfenis. Misschien moet er onroerend goed verkocht worden of is er een eigen bedrijf.

Nabestaanden Ontzorgd werkt systematisch en professioneel. Naast persoonlijke gesprekken maken we gebruik van het speciaal ontwikkelde softwarepakket. Zo handelen we zorgvuldig, effectief en efficiënt en vooral kostenbesparend de nalatenschap van A-Z af.

Soort bedrijf

Nabestaandenzorg of Afhandeling Nalatenschap

Onze locatie

Logo Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd

Nabestaanden Ontzorgd


Schipholweg 1 B 2034 LS Haarlem
0852736726 Klik om te bellen