Pellaton Cloud Services B.V.


Ceresstraat 13 4811 CA Breda
085 048 5733 Klik om te bellen

Over Pellaton Cloud Services B.V.

Wij zijn Pellaton Cloud Services

We opereren op het snijvlak van business en IT. Dat betekent dat we altijd samen op zoek gaan naar dé oplossing die past bij jou onderneming én die iets oplevert. Pellaton Cloud Services helpt je met alle uitdagingen op ICT-gebied: van online werkplek tot hosted applications. We geven een eerlijk en onderbouwd advies. Dat doen we graag onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag.

Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. Wij geloven dat ICT een fundamenteel onderdeel is van een organisatie.
 
Op locatie of in de cloud? We helpen je graag! We denken niet alleen met je mee, maar ook nog een beetje verder. We komen bij je langs, zijn telefonisch bereikbaar en communiceren alleen via korte lijntjes.

We ontzorgen je volledig op het gebied van ICT, zodat jij onbezorgd aan het werk kunt blijven.

Cloud services en het ‘werken in de cloud’ wordt de toekomstige standaard. Organisaties stappen steeds vaker over naar online diensten en nemen afscheid van de oplossingen die op locatie van het bedrijf staan. Geen gedoe meer met onderhoud, dure hardware of het maken van backups.

Voordelen van Cloud Services
Je medewerkers kunnen online (samen)werken waar en wanneer ze willen vanaf elke computer of mobiel apparaat. Of dat nu op kantoor is, ergens onderweg, op een flexplek of vanuit huis.

In plaats van te investeren in eigen hardware, IT personeel en onderhoudscontracten, kun je Pellaton Cloud Services flexibel per maand en per gebruiker afnemen. Kijk op onze website voor onze clouddiensten.

werkjijalonline?

Make IT Better Together

Team Pellaton CS

Make IT better together

Foto's

Pellaton Cloud Services B.V. in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Handel
Ict
Industrie
Onderwijs
Recreatie
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Cloud Infrastructuur
Detachering
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Security
Voip

Soorten automatisering

Auditing en testen
Datacentra
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

Logo Pellaton Cloud Services B.V.

Pellaton Cloud Services B.V.

Pellaton Cloud Services B.V.


Ceresstraat 13 4811 CA Breda
085 048 5733 Klik om te bellen