Photography By Marian


Kloosterstraat 34 5094 EB Lage Mierde
06 10305737 Klik om te bellen

Betrokken
Puur
Persoonlijk

Over Photography By Marian

Hoi! Ik ben Marian Roest, all round fotograaf uit Brabant.

Puur
Iedere shoot weer wil ik echte emoties vastleggen. Maar ook de nabewerking houd ik puur. Ik leg graag jouw persoonlijke verhaal vast op beeld en maak van iedere shoot een feestje. Een arm om elkaar heen. Een knuffel omdat je elkaar lief hebt of juist de connectie met elkaar door elkaar te plagen en plezier te hebben. Dat is wat ik graag wil vastleggen tijdens de shoots die ik maak.

All-inclusive
Bij mij betaal je altijd een vooraf gekozen vaste prijs voor je fotoshoot, voor de allermooiste foto's. Je krijgt dan de mooiste beelden in de beste kwaliteit aangeleverd, dus geen verrassingen achteraf! Het aantal foto's wat uit zo'n shoot te halen is verschilt per setting. Alle foto's worden volledig geoptimaliseerd en in het hoogste JPG formaat naar je opgestuurd in een online album. Je bent daarna vrij om met de foto's te doen wat je wilt.

De alleskunner
Of het nu gaat om bruiloft, zwangerschap, geboorte, new born, boudoir of gezellig met gezin of familie, ik maak er altijd wat moois van. Ook voor speciale foto's zoals iris foto's of generatie foto's kun je hij mij terecht. Neem eens een kijkje op mijn website of check mijn socials om op de hoogte gehouden te worden.