Shiatsu Praktijk la Vie Sublime Stoelmassage en Shiatsu Therapie


Martinus Nijhoffweg 18 2548 EP 's-Gravenhage
06-14668847 Klik om te bellen

Over Shiatsu Praktijk la Vie Sublime Stoelmassage en Shiatsu Therapie

Al sinds ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam, we zitten zo fantastisch in elkaar! Ik vind het een voorrecht om dat bijzondere lichaam te helpen om meer in balans te komen zodat het zijn werk zonder belemmeringen kan doen. Het is mijn passie om je te helpen met jouw klachten en je bewust te laten worden van je lichaam en de eventuele blokkades.

Ik heb in 2006 mijn stoelmassage praktijk La Vie Sublime opgericht met het idee om mensen bewuster te maken met hun gezondheid. In plaats van de vraag "Hoe word ik weer beter?" helpt ik liever de vraag “Hoe blijf ik gezond?" te beantwoorden.

Bij La Vie Sublime bied ik verschillende soorten massages aan en weet ik precies welke massage jij nodig hebt om volledig tot jezelf te komen. Bij La Vie Sublime worden Shiatsu Therapie/massage, stoelmassage en ontspannings- lichaamsmassage.

Mijn prioriteit is dat men geluisterd wordt en een persoonelijke maatwerk. Ik ben blij als een klant de deur uit gaat met een goed en tevreden gevoel.

Na veel ervaringen in de afgelopen jaren als stoelmasseuse op locaties en bij mijn praktijk aan huis, wilde ik me meer verdiepen in het effect van Shiatsu en mijn “welzijn diensten” uitbreiden met Shiatsu Therapie en wat het kon betekenen voor een betere gezondheid van de mensen. Daarom heb ik een 4 jaar durende erkende HBO opleiding voor Shiatsu-Therapeut gevolgd en in 2016 behaald.

Een Shiatsu behandeling heeft naast het verhelpen of verminderen van uw primaire klacht altijd een positief effect op je algehele conditie.

  • Versterking van het immuunsysteem; Shiatsutherapie heeft effect op de hormoonhuishouding. Er is een daling van de stress hormonen adrenaline en cortisol en een stijging van de hormonen endorfine en oxytocine.
  • Verhoging van het lichaamsbewustzijn, waardoor beginnende klachten eerder worden gesignaleerd en aangepakt kunnen worden

Onder andere verzorgt ik stoelmassages aan om een structurele aanpak om het ziekteverzuim terug te dringen, om bewustwording omtrent de eigen werkhouding, gerichte preventie RSI en/of een hoge werkdruk ervaart. Stoelmassages zijn laagdrempelig, omdat de kleding niet uit gaat.

Ervaar het effect van volledig ontspanning en voel je herboren. Beloon jezelf

Foto's

Shiatsu Praktijk la Vie Sublime Stoelmassage en Shiatsu Therapie in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Bedrijfsmassage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Stoelmassage
Voetmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Shiatsu Praktijk la Vie Sublime Stoelmassage en Shiatsu Therapie

Shiatsu Praktijk la Vie Sublime Stoelmassage en Shiatsu Therapie

Shiatsu Praktijk la Vie Sublime Stoelmassage en Shiatsu Therapie


Martinus Nijhoffweg 18 2548 EP 's-Gravenhage
06-14668847 Klik om te bellen