The Power of Nature


zevenenderdrift 19 1251 RA Laren

Combineer homeopathie en orthomoleculaire therapie
Excellent resultaten zie 'wat patienten vertellen'
U krijgt ook kortingen op voedingssupplementen

Over The Power of Nature

Praktijk voor homeopathie en orthomoleculaire therapie in Laren (NH)

Klassieke Homeopathie is een krachtige, veilige en al lang bekende geneeskunde, op basis van natuurlijke producten, en zonder risico op bijwerkingen. Klassieke homeopathie kan goed helpen bij veel lichamelijke of emotionele/mentale klachten, acute of chronisch en op alle leeftijden. Kijk op het pagina 'Bij welke klachten' voor meer informatie.

Ook als u al medicijnen slikt, als u zwanger bent of extra gevoelig, bij baby’s en kinderen kan een behandeling met homeopathie veel voor u doen! De werking van Klassieke Homeopathie is wetenschappelijk bewezen. Kijk op de pagina 'Wetenschappelijk bewijs' voor meer informatie.

Een constitutionele behandeling helpt uw lichaam, hormoonsysteem en emotioneel toestand om weer in balans te komen. Het versterkt uw levenskrachten en immuun systeem, waardoor u meer energie krijgt, en snel kunt herstellen van uw klachten. Door een homeopathische behandeling wordt u minder kwetsbaar voor alle soorten stressfactoren van buitenaf (emotionele stress, toxische producten, luchtvervuiling, stralingen), waardoor u minder risico loopt op (opnieuw) ziek te worden.

Voedingadviezen en voedingssupplementen helpen uw lichaam sneller herstellen en zorgen dat u de juiste voeding krijgt, en geen tekort hebt. Bij tekort aan sommige mineralen of vitaminen kunnen we dat snel oplossen met voedingssupplementen op het juiste moment en in het juiste vorm. Daarna is het mogelijk om sommige klachten snel te verlichten met planten of kruiden, probiotica, of andere voedingssupplementen, terwijl Klassieke Homeopathie uw ziekte dieper en op langere termijn behandelt.

De praktijk is geregistreerd bij de Nederlandse NWP ( Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig werkende Professionals), die professionaliteit garandeert en zorgt dat de behandeling door alle zorgverzekeraars vergoed wordt. Kijk op de pagina ‘Tarieven en vergoeding’ op mijn website www.power-of-nature.nl voor meer informatie.

U heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Als u al medicijnen inneemt voor uw klachten kunt u ook homeopathisch behandeld worden. Als uw klachten daarna verminderen, kunt u daarna uw medicijnen langzaam afbouwen in overleg met uw arts .

Homeopathie en Orthomoleculaire Therapie (voedingssupplementen), de veilige geneeskunde

Foto's

The Power of Nature - praktijk voro Homeopathie en orthomoleculaire therapie

Team

Artikelen

Wat is orthomoleculaire therapie?

Orthomoleculaire therapie is een vorm van geneeskunde die mensen ondersteunt en helpt herstellen met voedingssupplementen. Deze therapie werd geïntroduceerd in de jaren 60’s door Linus Pauling...

Onze locatie

The Power of Nature


zevenenderdrift 19 1251 RA Laren