Beheermenu

Adverteren in Google

Wil jij zelf kunnen bepalen waar je advertenties getoond worden, wat je totale advertentiebudget is en daarnaast alle resultaten van je advertenties makkelijk kunnen inzien? Misschien is Google Ads dan wat voor jou! Google Ads is een online advertentieprogramma dat bedrijven de mogelijkheid biedt om potentiële klanten te bereiken via een zoekopdracht in online zoekmachines.

Waarvoor kun je Google Ads gebruiken?

Met behulp van Google Ads kun je bijhouden hoe vaak mensen op bepaalde woorden zoeken en hoeveel deze woorden per klik kosten. Voor online adverteren is Google Ads de perfecte oplossing. Het geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je bijvoorbeeld per dag, week of maand uitgeeft aan je advertenties. Met Google Ads zul je dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Waar moet je op letten bij het gebruik van Google Ads?

Veel mensen denken dat je bovenaan in de zoekresultaten zal komen te staan als je meer biedt dan de concurrent, maar de uiteindelijke positie in de zoekresultaten hangt van verschillende factoren af. Google let steeds meer op de kwaliteitsscore en relevantie van je advertenties. Google zal je advertenties als minder relevant zien als jouw webpagina’s niet goed aansluiten bij je advertenties. Dit is ook het geval als veel bezoekers jouw website snel verlaten na het klikken op je advertentie.

Hoe relevanter je advertenties, des te hoger je kwaliteitsscore zal zijn. Advertenties met een hoge kwaliteitsscore hebben een betere kans om getoond te worden. Het is dus belangrijk om te zorgen voor de juiste zoekwoorden, relevante advertenties en landingspagina’s.

Laat ons je helpen met Google Ads!

Ondanks dat Google Ads perfect is voor online adverteren, kan het veel tijd en geld kosten om effectieve advertenties te maken. Ben je van plan om te beginnen met Google Ads? Of heb je al Google Ads, maar weet je niet zeker hoe je er mee verder moet? Laat ons je helpen bij het opzetten en/of beheren van je Google Ads account! Heb je meer vragen over de manier waarop Google Ads jouw bedrijf verder kan helpen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!