Beheermenu

Google Mijn Bedrijf optimaliseren

Google Mijn Bedrijf is een product van Google, waarmee een overzicht van informatie over jouw bedrijf kan worden getoond. Je bent vast al eens een dergelijke vermelding tegengekomen in de vorm van een vierkantje of 'kaartje' naast jouw zoekresultaten of in Google Maps. Hier kun je allerlei belangrijke gegevens over jouw bedrijf vermelden. Denk hierbij in de basis aan je bedrijfsnaam, adresgegevens, openingstijden, telefoonnummer en websitelink.

Ook is het mogelijk om deze veel verder uit te breiden, bijvoorbeeld met informatie over je bedrijf, blogberichten, aanbiedingen en reviews. Met je profiel in Google kun je laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt. Ook kun je via Google Mijn Bedrijf zonder extra kosten communiceren met klanten op Google. Benieuwd hoeveel klanten doorklikken naar je website, jouw bedrijf bellen, een afspraak maken of een aanbieding inwisselen? Dit kun je zien via de statistieken van het bedrijfsprofiel.

Het gebruik van Google Mijn Bedrijf is gratis, maar het invullen en beheren van het bedrijfsprofiel kan wat tijd kosten. Zeker wanneer je nog niet bekend bent met het platform. Of je nou al een profiel hebt dat aangevuld moet worden, of nog moet beginnen met Google Mijn Bedrijf, wij kunnen je helpen zodat je alles uit je Google Bedrijfsprofiel haalt

Heb je al Google Mijn Bedrijf?

Je kunt ons eenvoudig toegang geven tot jouw account. Vervolgens bekijken we de volledigheid van je al ingevulde gegevens en voegen we jouw foto’s, producten en diensten toe. Daarnaast schrijven we een sterke omschrijving voor je, waaruit jouw kwaliteiten en unique selling points blijken. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat je jouw reviews direct in Google Mijn Bedrijf kunt verzamelen en je ontvangt een e-mail template die je kunt gebruiken voor de verzameling van klantreviews.

Heb je nog geen Google Mijn Bedrijf?

Geen probleem! We kunnen je helpen Google Mijn Bedrijf aan te vragen. Zodra je aanvraag voltooid is, nemen wij het stokje van je over. We vullen alles voor je in en zorgen voor een mooi online visitekaartje voor jouw bedrijf. Ook activeren we de mogelijkheid om reviews te verzamelen en ontvang je onze standaardmail die je voor de verzameling van reviews kunt gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ongeacht jouw situatie kunnen wij je helpen om jouw Google Mijn Bedrijf volledig in te vullen. Je betaalt slechts eenmalig €149! Vraag deze dienst nu aan en krijg binnen 24 uur een e-mail waarin we je vragen om informatie aan te leveren. We kijken er naar uit om voor je aan de slag te gaan.