Beheermenu

Social media adviesrapport

Social media zijn belangrijker dan ooit. In deze tijd kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder. Toch kan social media marketing een flinke uitdaging zijn. Je moet niet alleen een profiel aanmaken op het juiste platform, maar deze ook actief bijhouden op de juiste momenten. Goed social media gebruik staat of valt met kennis van je doelgroep. Op welk platform zijn ze actief, hoe gebruiken zij dit platform en hoe zorg je er als bedrijf voor dat jouw content zo goed mogelijk bij hen aansluit?

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Met onze jarenlange online marketingervaring kunnen wij je een handje helpen. Wij analyseren jouw social media profiel en vergelijken dit met wat wij weten over de werking van het platform. Vervolgens leveren we je een persoonlijk rapport met daarin onze bevindingen op. Hierin vind je meer achtergrondinformatie, de ‘score’ van jouw profiel en concrete adviezen om je profiel nog verder te verbeteren. Wil je deze tips gaan toepassen, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Dan kunnen wij je ook helpen met het doorvoeren van de voorgestelde aanpassingen.

Hoe ziet het rapport eruit?

Ons adviesrapport is geen geautomatiseerd rapport. Ons marketingteam neemt de tijd om aandachtig naar jouw bedrijf, producten/diensten en de manier waarop jij gebruik maakt van social media te kijken. Ons rapport richt zich op het social media kanaal dat jij gekozen hebt. We behandelen de volgende drie onderwerpen: informatievoorziening, de inhoud van jouw berichten en de gebruikte contentplanning. Naast deze uitvoerige informatie vind je in het rapport ook de basisinformatie over het gebruik van alle andere social media kanalen.

Ons adviesrapport bestaat altijd uit minimaal 10 pagina’s. Ben je benieuwd wat je ongeveer kunt verwachten als je deze aanvraagt? Bekijk hieronder de preview.

pdf bestand  Social Media Voorbeeldrapport


Hoe vraag je het social media adviesrapport aan?

Wil je ons adviesrapport ontvangen? Via onderstaande button kun je deze direct aanvragen. Op de volgende pagina selecteer je welk social media account wij onder de loep mogen nemen. Vervolgens ontvang je binnen 5 werkdagen het adviesrapport in je mailbox. Je bent uiteraard niet verplicht tot aankoop van een vervolgdienst.