Beheermenu

Featured snippets in Google

Handig toch? Je stelt een vraag in Google en ziet direct boven de zoekresultaten een veld verschijnen waarin het antwoord op jouw vraag wordt getoond. Waarschijnlijk heb je deze blokken al eens voorbij zien komen. In Google-taal heten deze de ‘featured snippets’. Het is een gewilde positie in de zoekresultaten, die ook wel met positie 0 wordt aangeduid. Het voordeel voor bezoekers is dat zij het antwoord op hun vraag direct kunnen lezen. Wanneer ze toch nog meer informatie willen, dan klikken ze direct door via de link die erbij staat. In de meest ideale situatie leidt deze link natuurlijk naar jouw website.

Hoe zorg je ervoor dat je een featured snippet krijgt?

Daarvoor zul je heel gericht te werk moeten gaan. Vaak worden hier specifieke tekstpagina’s voor opgesteld. Dat is nodig, want niet elke tekst en niet elke vraag is geschikt. Zowel de pagina waarop je de zoekvraag beantwoordt, als het onderwerp en de manier waarop de pagina technisch in de website staat, moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Wil je toch graag voor die begeerde ‘positie 0’ gaan? Wij weten door onze jarenlange marketingervaring precies waar je op moet letten. Als je featured snippets via ons aanvraagt, beginnen we met een onderzoek naar geschikte vragen. Op basis daarvan schrijven we drie volledige webpagina’s voor je (300-400 woorden). Bovendien sturen we je bij oplevering van deze teksten een document met uitleg mee, zodat jij de pagina’s op de juiste manier in jouw website kunt zetten.

Wij willen je graag voordelig kennis laten maken met het gebruik van featured snippets. Voor slechts €149 gaan we voor je aan de slag! Wil je binnen 5 werkdagen jouw nieuwe tekstpagina’s ontvangen?