Beheermenu

E-book: Fotografie & Videografie

Het gebruik van beeldmateriaal is een uitstekende manier om hetgeen waar jouw bedrijf in uitblinkt tentoon te stellen. Maar het maken en selecteren van goed beeldmateriaal kan best lastig zijn. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om afbeeldingen te kiezen die passen bij de huisstijl van je bedrijf.

Met het gebruik van passende foto’s kun je ervoor zorgen dat jouw boodschap goed overkomt op je bezoekers. Maar hoe doe je dit precies? In ons tweede e-book ‘Fotografie & Videografie’ geven we je de belangrijkste tips en tricks, waarmee je direct voor jouw bedrijf aan de slag kunt.

Welke informatie vind je in ons e-book?

In totaal bestaat het e-book uit maar liefst 80 pagina's. Eerst leiden we je langs de belangrijkste onderwerpen op het gebied van fotografie en videografie. We hebben het e-book dan ook opgesplitst in twee delen. Eerst bekijken we fotografie; hoe maak je goede foto’s? welke voorbereiding is nodig? En net zo belangrijk, hoe plaats je jouw foto's op de juiste manier op je website? Ook geven we tips voor ondernemers die wat minder tijd of budget hebben. We leggen namelijk ook uit waar je online goede foto’s kunt vinden en hoe je deze het beste kan gebruiken. In het tweede deel van het e-book behandelen we dezelfde onderwerpen, maar dan op het gebied van videografie.

Het gebruik van beeldmateriaal is zeer veelzijdig, zo kun je het niet alleen op je eigen website of social media gebruiken, maar ook op andere websites. Achterin ons e-book leggen we je daarom ook uit hoe goed beeldmateriaal jouw vermelding op ons platform naar een hoger niveau brengt.

Hoe bestel je het e-book?

Je kunt ons e-book via onderstaande button bestellen. Na het afronden van je bestelling, ontvang je binnen 5 minuten een e-mail met het e-book als bijlage in PDF-formaat. Ben je klaar om meer over fotografie en videografie te weten te komen?