Beheermenu

Website- eenvoudig

Heb je nog geen eigen website, maar zou je er wel heel graag één willen hebben? Of is je huidige website te kostbaar of lastig te onderhouden? Laat klik-info.nl je hierbij helpen! We gebruiken reeds ontwikkelde basis websites en bouwen van hieruit een goedkope en eenvoudige, maar professionele website voor jou.

Je kunt kiezen uit een aantal standaardthema's (waarvan je hieronder een aantal voorbeelden ziet) en na het aanleveren van de benodigde informatie is jouw website al binnen een week online! Wij passen het thema op dusdanige wijze aan, dat deze goed aansluit bij jouw bedrijf. Bijvoorbeeld de namen van de menu-items, de kleuren en de foto’s zijn allemaal aan te passen. Neem hieronder een kijkje tussen onze voorbeeldthema’s om een eerste indruk van de mogelijkheden te krijgen.

Stijl 1

stijl1

 

 

Stijl 2

stijl2

 

 

Stijl 3

stijl3

 

 

Stijl 4

stijl4

 

Stijl 5

stijl5

 

Stijl 6

stijl6

 

Ben je op zoek naar een uitgebreidere eigen website? Bekijk de voorwaarden.

Wat levert mij dit op?

Als je ervoor kiest om ons jouw website te laten maken, dan krijg je het volgende:

  • Een eigen website, bestaand uit 6 pagina's
  • Overzichtelijke contactpagina
  • Gratis plaatsing van jouw zelfgeschreven teksten op jouw nieuwe website

Heb je hulp nodig bij het schrijven van je websiteteksten? Ook hier kunnen we je bij helpen!

In de meeste gevallen is jouw website al binnen een week online! Een eigen website via ons kost je slechts € 24.95 per maand. Twijfel je nog of een eigen website voor jouw bedrijf wel werkt? Je kunt op elk gewenst moment opzeggen, je zit bij ons helemaal nergens aan vast. Wacht dus niet langer en zet vandaag de eerste stap richting een eigen website.