Beheermenu

Maandelijks statistiekenrapport

Heb je Google Analytics, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je hier verder mee moet doen? Kies dan voor ons maandelijkse statistiekenrapport. Hiervoor bekijken wij onder andere jouw bezoekersaantallen, jouw meest en minst bezochte pagina’s en de demografische informatie van jouw bezoekers. Al deze cijfers worden op overzichtelijke wijze aan je gepresenteerd doordat deze in statistieken verwerkt zijn. Mocht je belang hebben bij specifieke informatie, laat het ons dan gerust weten! Wij kunnen vrijwel alle gewenste gegevens in onze statistiekenrapporten verwerken.

Heb je Google Analytics nog niet ingesteld?

Ook dan kunnen we je helpen! Voor een meerprijs van € 100 stellen wij Google Analytics voor jouw bedrijf in. Als je gebruik wilt maken van deze optie, dan kun je op de volgende pagina de checkbox aanvinken. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij per e-mail contact met je op en zullen je vragen om een zogenaamde trackingcode in jouw website te zetten. Door deze trackingcode zullen wij toegang kunnen krijgen tot jouw Google Analytics account. Wees niet bang dat je hier niet uit komt, wij zorgen ervoor dat het je lukt.

Hoe gaat het na aanvraag in zijn werk?

Wij sturen je jouw rapport in de eerste week van de hierop volgende maand. Je zult dus bijvoorbeeld jouw statistieken van de maand januari in de eerste week van februari ontvangen. Je ontvangt ons statistiekenrapport voor slechts € 15 per maand. Na de eerste verplichte periode van 3 maanden, kun je deze op elk gewenst moment opzeggen.

Wil je voordat je ons maandelijkse statistiekenrapport aanvraagt eerst meer lezen over dit onderwerp?
Download ons e-book en lees hoe Google Analytics jouw bedrijf kan helpen.