Van Den Dungen Mediation


van Dedemweg 5 6861 BZ Oosterbeek
0650263200 Klik om te bellen

Ervaren RegisterMediator (senior)
Gratis Intake, ook bij jullie buiten kantoortijden
Sociaal tarief, subsidiemogelijkheid

Over Van Den Dungen Mediation

Henk van den Dungen ‘Senior’ MfN Registermediator
Ik werk in de regio Arnhem voor Echtscheidingen en landelijk voor problemen op gebied van Bouwen, Samenwerken, Overheidsmediation en Burgerparticipatie.

Contact: bel 06 502 63 200
mail henk@vandendungenmediation.nl
www.vandendungenmediation.nl
Van Dedemweg 5, 6861 BZ Oosterbeek

Mediation met Subsidie, ook wel genoemd “Pro Deo”
Iedere partij in de mediation (ook bij echtscheiding) kan individueel, afhankelijk van haar/zijn inkomen, gezinssamenstelling en vermogen subsidie krijgen. De Raad voor Rechtsbijstand betaalt de mediator. Iedere partij betaalt slechts een kleine eigen bijdrage voor de hele mediation: per persoon eenmalig € 59, = of € 117, =.
De subsidie wordt per persoon beoordeeld en versterkt. In het gratis intakegesprek leg ik de normen van de Raad voor Rechtsbijstand uit.

Mediation zonder subsidie: Sociaal tarief of Vaste prijs
Voor partijen die niet in aanmerking komen voor subsidie, werk ik op basis van een uurtarief; dit is € 65, = per partij per uur, inclusief BTW. Het aantal uren is in ieder situatie verschillend en afhankelijk van de problematiek.In het intake gesprek kunnen we ook een vaste prijs afspreken, zodra duidelijk is wat ik voor jullie moet doen.

Gratis Intake
Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en is gratis. Dit gesprek kan ook buiten kantoortijden en op zaterdag. Ook bij jullie thuis op een rustig moment. Bel mij voor een afspraak 06 502 63 200

Kies voor een gecertificeerde mediator
Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (= MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518 en ben gebonden aan het mediation-reglement, de gedragsregels en klacht- en tuchtrecht.

Scheidingsmediation
Door samen gesprekken te voeren onder begeleiding van een mediator maken jullie samen afspraken voor de toekomst, de mediator ondersteunt jullie daarbij. Samen creëren we rust en duidelijkheid, voor alle betrokkenen. Er is tijdens de mediation ook ruimte voor emoties, maar altijd met respect voor elkaar. Als gekwalificeerde mediator zal ik jullie helpen met het vastleggen van jullie afspraken in een ouderschapsplan en scheidingsconvenant.

Bouwmediation
In de bouwsector zijn een groot aantal partijen betrokken met ieder een eigen zienswijze en een eigen taal. Hierdoor kan bij een bouwproject snel onenigheid ontstaan over kwaliteit, tijd en geld. De geschillen kunnen aanleiding zijn tot escalatie en juridische procedures. Om dit te voorkomen wordt door partijen samen een neutrale deskundige mediator ingezet.
Als ervaren mediator kan ik optreden als strategisch adviseur, procesbegeleider, bouwmediator, stand-by mediator en bindend adviseur. Ik zoek samen met de partijen naar de beste oplossing.

Mediation bij Samenwerkingen opzetten of verbreken
Als mediator begeleid ik het opzetten, verbeteren en de beëindiging van samenwerkingsverbanden. Daarbij zorg ik dat er heldere afspraken worden gemaakt en vastgelegd.

Samenwerking in/met een Vereniging van Eigenaren (VvE) Een samenwerking kan gaan om een conflict binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE), of een samenwerkingsproject met een organisatie of een bedrijf.

Overheidsmediation, Burgerparticipatie, Omgevingswet
Het gaat hier vaak om conflicten met gemeenten bij veranderingen in de leefomgeving. Burgers eninitiatiefnemers van bouwplannen en Gemeenten of andere overheden kunnen overheidsmediation inzetten. Een neutrale en deskundige mediator leidt de gesprekken, en stuurt aan op een oplossing met voldoende draagvlak. Vooral met het oog op een efficiënt proces is het inschakelen van een mediator een verstandige zet.
Burgers willen steeds vaker actief meebeslissen over besluitvormingen, dit wordt burgerparticipatie genoemd. Bij een participatieproces kan een mediator de rol vervullen als procesbegeleider.

Kies eerst voor mediation. Ik help jullie met mijn ervaring snel, goedkoop en goed

Foto's

Gratis kennismaking; bel 06 502 63 200

Onze locatie

Logo Van Den Dungen Mediation

Van Den Dungen Mediation

Van Den Dungen Mediation


van Dedemweg 5 6861 BZ Oosterbeek
0650263200 Klik om te bellen