Werk


Boogschutterstraat 1 Boogschutterstraat 1, 5e verdieping 7324 AE Apeldoorn
055 799 8170 Klik om te bellen

Over Werk

Onze ervaren, deskundige en enthousiaste consultants helpen jouw organisatie om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. Samenwerken staat centraal bij alles wat we doen. Wij gaan daarom een echt partnerschap aan met jou als klant. Want alleen dan zijn we daadwerkelijk #ExpertsTogether! We leggen graag uit hoe onze totaalaanpak het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Strategie is bij ons namelijk net zo belangrijk als het trainen van jouw medewerkers.

Om succesvol te zijn met nieuwe technologie is het heel belangrijk dat deze aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Het introduceren van nieuwe ICT-oplossingen en tools is bij ons nooit een doel op zich. We bespreken allereerst wat je uitgangssituatie is en waar je naartoe wilt. Vervolgens helpen we je om de juiste keuzes te maken om deze doelen te bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat deze passen binnen jouw bedrijfsstrategie en budget. We werken dus altijd op basis van deskundig en praktisch advies en een heldere ICT-strategie. Ook maken we een concreet plan voor het ontwerpen, inrichten, testen en invoeren van jouw digitale oplossing.

Of het nu gaat om een volledig ingerichte digitale werkplek, een sociaal intranet, de ontwikkeling van een applicatie, een transitie naar de Cloud of het inrichten van management dashboards: wij zorgen ervoor dat de inrichting en implementatie van jouw digitale oplossing soepel verloopt. Voor omvangrijke projecten begint dat met een governanceplan en roadmap. Daarin vertalen we jouw strategie naar concrete keuzes en oplossingen, inclusief een duidelijk stappenplan. Migraties stemmen we af op jouw specifieke situatie. We zorgen ervoor dat primaire processen niet in gevaar komen en dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt voor alle betrokkenen.

Meer info: i-experts.nl/

I-Experts | Let’s connect together and innovate with a smile

Foto's

Onze locatie

Werk


Boogschutterstraat 1 Boogschutterstraat 1, 5e verdieping 7324 AE Apeldoorn
055 799 8170 Klik om te bellen